Ask Your Question

Revision history [back]

Why does the pipeline shows no records after connecting the destination?

I used JDBC multitable to pull data from 4 to 5 tables,then used JDBC lookup processor to write a query.As destination I used Local FS. When previewed only multitable it show data in preview,then after connecting the processor data is visible when previewed.But,after connecting the destination it shows no records.Even running the pipeline did not fetch any data.

Why does the pipeline shows no records after connecting the destination?

I used JDBC multitable to pull data from 4 to 5 tables,then used JDBC lookup processor to write a query.As destination I used Local FS. When previewed only multitable it show shows data in preview,then after connecting the processor data is visible when previewed.But,after connecting the destination it shows no records.Even running the pipeline did not fetch any data.

Why does the pipeline shows no records after connecting the destination?

I used JDBC multitable to pull data from 4 to 5 tables,then used JDBC lookup processor to write a query.As destination I used Local FS. When previewed only multitable it shows data in preview,then after connecting the processor data is visible when previewed.But,after connecting the destination it shows no records.Even running the pipeline did not fetch any data.

Why does the pipeline shows show no records after connecting the destination?

I used JDBC multitable to pull data from 4 to 5 tables,then used JDBC lookup processor to write a query.As destination I used Local FS. When previewed only multitable it shows data in preview,then after connecting the processor data is visible when previewed.But,after connecting the destination it shows no records.Even running the pipeline did not didn't fetch any data.

Why does the pipeline show no records after connecting the destination?

I used JDBC multitable to pull data from 4 to 5 tables,then used JDBC lookup processor to write a query.As destination I used Local FS. When previewed only multitable it shows data in preview,then after connecting the processor data is visible when previewed.But,after connecting the destination it shows no records.Even running the pipeline didn't fetch any data.